AKTİF HİDROJEN 
H:H ya da H2

Elektroliz, iyonlar içeren bir su ya da sıvının içinden elektrik geçirilmesiyle yeniden yapılandırılmasıdır.

Suyu elektrolize etmek ise, suyun içinden elektrik akımı geçirerek su moleküllerinin parçalanmasıyla suyun içinde Hidrojen Gazı (H2) oluşturmaktır. En iyi bilenen Aktif Hidrojen üretme modeli budur.

Bu nedenle Aktif Hidrojeni(H2) içeren suyu içmek en kolay ve en verimli yöntemdir. 

how to create a web page

Hidrojen molekülü, H2, aynı zamanda Moleküler Hidrojen, Hidrojen Gazı, Di-Hidrojen ya da Diatomik Hidrojen olarak  bilinir. 

Moleküler Hidrojen, hiç bir sitotoksik etki (hücreye toksik şekilde etki edip hücreyi öldüren ya da fonksiyonunu durduran maddelerdir) yaratmadan anti-oksidan, anti-flamtuar ve anti-alerjik etkisiyle tedavi edici özelliğe sahiptir. Moleküler Hidrojenin 170’den fazla insan hastalığı üzerinde faydalı ve etkili olduğunu gösteren 700’den fazla çalışma yapılmıştır. 

Bu molekül, nerdeyse 1nm çapı nedeniyle hücrelere çok hızlı ve kolaylıkla nüfuz ederek mitokondri ve nükleustaki oksijen radikallerini süpürürerek DNA, RNA ve proteinleri korur.

Beynimiz en çok oksijen tüketen organımızdır, soluduğumuz oksijenin %20’si beyin tarafından kullanılır. Bu miktarın %2-4’ü serbest radikallere dönüşür. Bu nedenle beyin oksidadif strese en açık ve hassas organımızdır.
Moleküler Hidreojen, bir çok anti-oksidan ve vitaminden daha kolay ve hızlı kan-beyin bariyerini aşarak etkisini gösterir. Çünkü, bu vitamin ve anti-oksidanların ebadı H2’ye göre kat be kat büyüktür.


Örnek vermek gerekirse, Vitamin C 176 kat, Vitamin E 431 kat, Coenzim Q10 863 kat büyüktür. 




Moleküler hidrojenin diğer antioksidanlara göre üstünlüğünün çok küçük molekül yapısından kaynaklandığını belirtmiştik.

Bir başka çok önemli özelliği de yağda çözülebilir olmasıdır. Bu hücre zarlarından kolaylıkla geçebilmesine olanak verir. Bu sebeple Aktif Hidrojen, diğer antioksidanların aksine, vücudun her bir canlı kısmına kolaylıkla ulaşabilir.

Tüm dğer antioksidanlara karşı bir başka üstünlüğü ise görevini tamamladığı andan itibaren sadece buharlaşabilir ya da suya dönüşür. Böylece, diğer antioksidanlar gibi serbest radikallere dönüşme tehlikesi yoktur. Aksine, görevini tamalayarak serbest radikal haline gelen antioksidanların da kendilerini tazelemelerine katkı yaparak antioksidan etkilerini sürdürmelerine yardımcı olur.

Su, bildiğiniz gibi hayatın kaynağıdır, oksijen de hayat verir. Fakat maalesef, vücutta okisdasyon arttığında yeterli Hidrojen dengesi bulunmazsa sorunlar başgöstermeye başlar. Buna Oksidatif Stres denir ve bir çok hastalığın temel sebebidir.

Aslında Oksijen elektron dengesini kaybettiğinde vücutta çok ciddi bir serbest radikale dönüşür. Bu durumdaki Oksijen Aktif Oksijen olarak adlandırılır ve hücrelere çok ciddi zararlar verebilir. İşte bu durumda devreye giren bu çok küçük Moleküler Hidrojen, onu sakinleştirerek nötralize eder ve zararsız bir su molekülü oluşturarak vücuda yararlı hale getirir. Bu işlemde hiç bir zararlı yan ürün ortaya çıkmaz. Ayni zamanda H2 hiç bir şekilde yararlı radikallere saldırmaz. Vücuda hiç bir zararlı etkisi yoktur. Vücuda fazla gelmesi ya da ortamda fazla miktarda olması vücuda hiç bir zarar vermediği gibi fazlası sadece buharlaşarak havadaki Oksijen ile birleşir ve su molekülleri oluşturur ki bu da vücutta hidrasyona ve/veya nemlemeye katkı sağlar. 



H2 ya da H:H (Moleküler Hidrojen) 170’den fazla hastalık üzerinde 700’den fazla çalışma

Alexander disease
Allergies
Alzheimer's disease and other dementias
Angina
Asthma
Atherosclerosis
Athlete's foot
Atopic dermetitis
Autoimune disorders
Bed sores
Bone Loss
Cancer (various types)
Cardio renal symptoms
Cataracts
Cerebral hemorrhage
Chemo's negative side effects
Chrones disease
Chronic fatigue syndrome
Cirrhosis
Collagen disease
Colon diseases
Cystic fibrosis
Dehydration
Diabetes mellitus
Diabetic necrosis
Frontotemporal lobar degeneration
Glaucoma
Gout
Heart attacks
Heart disease or coronary artery disease,
HGC disorders
High blood pressure
Huntington's disease
Hypersensitive disorders
HypertensionInflammatory disorders
Ischemic brain injuries
Kawasaki's disease
Kidney disease
Liver disease
Lupus
Malaise
Metabolic syndrome
Muscle fatigue of athletes 

© Copyright 2023 wellness-angels.net  - All Rights Reserved